Renie Spoelstra (1974, Drachten) lives and works in Rotterdam, The Netherlands

(Past) Booklaunch Special Edition Underneath
2015-06-19 until 2015-06-19

UITNODIGING SPECIALE EDITIE UNDERNEATH RENIE SPOELSTRA

Ik heb het genoegen u te kunnen uitnodigen voor de feestelijke presentatie van de zeer speciale editie van mijn publicatie Underneath. Onder het genot van een hapje en drankje vindt deze plaats op vr. 19 juni, van 17.00 – 20.00 u in de winkel van 13 Speciaal te Kralingen.

Prijs: € 750,- excl. BTW.

SOLD OUT

De 30 speciale, gesigneerde edities van het boek Underneath worden gepresenteerd in een robuust houten blok cederhout, op maat gefreesd en behandeld op traditionele Japanse Shou-sugi-ban-wijze. Exclusief voor de speciale editie heb ik een serie unieke tekeningen gemaakt op hetzelfde formaat als het boek (Random Matter #1-#30, 2015, 13×22 cm, houtskool op papier) waarvan een exemplaar kan worden uitgekozen.*

De eerste tekeningen zijn te zien op mijn website, de houten verpakking is gerealiseerd door de meubelmakers van 13 Speciaal. Voor de hele editie zijn hand-werk, vakmanschap, natuur en eenvoud kernwoorden geweest.

Over Underneath
Het boek (totale oplage 300 stuks, 2015, eigen uitgave, te bestellen via mijn site) geeft inzicht in mijn werkproces in 64 pagina’s, (full colour) afbeeldingen van reizen, atelierfoto’s en recente tekeningen. Auteur van de inleiding en het interview is Ernest van der Kwast, momenteel in de bestsellers top 10 met de roman De IJsmakers. De vormgeving was in goede handen bij Vuurrood Rotterdam.
Het boek is Engelstalig en het formaat bewust compact en liggend met elastiekje (als knipoog naar de bekende Moleskine reisverslag boekjes), 13×22 cm.

Hartelijke groet en hopelijk tot vrijdag de 19e! (Rsvp via r.spoelstra@chello.nl)

Renie Spoelstra

www.reniespoelstra.com – www.13speciaal.com – 13 Speciaal Slotstraat 13, 3062 PM Rotterdam. *De pre-sale is vanaf heden begonnen! Voorkeur is mogelijk, deze kunt u doorgeven per mail r.spoelstra1@chello.nl
(ophalen tijdens de speciale presentatie avond of daarna tijdens openingstijden bij 13 Speciaal)